HKU PB széria

HKU PB széria szervókormány nélküli gépekhez:

 

Felhasználható például Off Road autók, TZ4K és Rába 15 vagy egyéb szervó nélküli kistraktorok, munkagépek szervókormány kiépítéséhez.


 

Ezen speciális kivitelű orbitok kifejezetten olyan gépeken alkalmazhatóak, melyeken hidraulikarendszer van kiépítve, de szervókormány nincsen. Az orbitot a hidraulika szivattyú és a vezérlőegység közé kell beépíteni. Az orbit rendelkezik egy ötödik  sorosító csatlakozással (power beyond), ahová a gép eredeti hidraulikaköre köthető, prioritásszelep vagy áramosztószelep felhasználása nélkül.  Ebben a csatornában a megengedett legnagyobb nyomás 125 bar, tehát a gép egyéb hidraulikus berendezései 125 bar nyomáson használhatóak. A kormánykerék működtetése közben a kormányzás a magasabb prioritású, eközben az eredeti hidraulikakörbe áramló olaj mennyisége lecsökken. A kormánykerék nyugalmi helyzetében az olaj a  sorosító csatornán áramlik.

Ezen orbitok felhasználásának előnye a négycsatlakozós orbitokkal szemben az hogy a négycsatlakozós orbitban a tank csatlakozást használják az olaj vezérlőegységbe történő átvitelére, amire az orbit nem alkalmas. A négycsatlakozós orbitok esetén tipustól függően a tank-ágban megengedett legnagyobb nyomás 25-50 bar.

 

 

Beépitési méretek

 

HKUS széria teljesítmény paraméterei:

 

 

 

 Parameters HKU 40/4PB
HKU 50/4PB
 Dislacement, cm3/rev

 39,6

 49,5
 Rated Flow-5 Port liter/min

 

 15 15
 Rated pressure, bar
 125 125
 Max Pressure in line PB
 125 125
 Max cont. pressure in line T
 10 10
 Max torque at servoamplifying, Nm
 2,8 2,8
  Max torque w/o servoamplifying, Nm 135 135
 Weight 5,3 5,4
 Dimension A
 130,8 132,2

 

 


Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight